Urmare a semnarii protocolului de colaborare dintre Baroul Ilfov si Wolters Kluwer Romania, membrii Baroului Ilfov se pot inscrie la sediul Baroului sau pe adresa de e-mail a Baroului Ilfov in vederea obtinerii accesului la solutia de informare dedicată special membrilor săi. Accesarea solutiei se face folosind orice calculator cu o conexiune internet pe baza unei parole de acces. Wolters Kluwer Romania furnizează membrilor Baroului Ilfov un produs special la adresa web: www.barou-ilfov.idrept.

Solutia de informare juridical aflată pe platorma online barou-ilfov.iDrept.ro va pune la dispozitie urmatoarele:

 

Servicii de vizualizare a bazelor de date.

1.Vizualizarea bazelor de date cu legislatie (toata legislatia romana si legislatia europeana aplicabila), practica judiciara (hotarari judecatoresti in format integral), jurisprudenţă comentată, modele de documente si revistele publicate de Editura Wolters Kluwer: Pandectele Române; Revista Română de Drept al Afacerilor; Revista Română de Dreptul Muncii; Revista Română de Drept European.

2. Vizualizarea variantei aplicabile la orice data a unui act normativ din secţiunea legislaţie (românească şi europeană), construită automat. Tehnologia Act Sintetic folosita de platforma iDrept.ro este singura solutie informatica din Romania care pune la dispozitia utilizatorului varianta textului legal in vigoare la orice data din prezent si din trecut iar pentru actele normative la care au fost publicate modificari care intra in vigoare la o data ulterioara, vizualizarea formei aplicabila in viitor. Toate celelalte solutii folosesc doar variante consolidate ale actelor la anumite date impuse de furnizorii acestora.

3.Vizualizarea textului normelor metodologice inserat în corpul actului la nivel de articol, pentru toate legile în vigoare care au norme metodologice de aplicare.

4.Vizualizarea comparativa a textelor asemănătoare din noul Cod Civil şi vechiul Cod Civil, inserate în corpul actului la nivel de articol.

Functiunea de cautare inteligenta. Navigare intre documente.

  1. Căutarea are loc după cuvânt sau expresie cu algoritm de ierarhizare a actelor normative care plasează automat la începutul listei de rezultate cele mai relevante acte referitoare la cuvântul sau expresia căutată.

 

  1. Căutare avansată, după mai multe criterii predefinite.
  2. Căutarea simultană a unui cuvânt sau expresii în toate secţiunile bazei de date.
  3. Utilizatorul poate naviga cu usurinta intre documentele aflate in baza de date, folosind legaturile din document sau alte instrumente ajutatoare (conexiuni, istoric act, cuprins).

 

Actualizarea solutiei de informare iDrept.ro are loc o data pe zi.

Pentru a fi la curent cu modificarile unui act normativ, serviciul de alerte va transmite notificari pe email pentru documentele favorite in ziua urmatoare celei in care au loc modificarile.

Avand in vedere conditiile speciale ale colaborarii intre Baroul Ilfov si Wolters Kluwer Romania, pretul unui abonament anual la solutia de informare dedicată Baroului Ilfov este de 1612 lei, inclusiv TVA .

 

Alte servicii

Accesul la comentariile pentru Codul Fiscal, Codul Muncii, Codul de procedura civila si Legea societatilor comerciale sau la alte comentarii aflate în pregatire la furnizor se va face pe baza unui abonament special, cu un cost suplimentar.

Avocatii Baroului Ilfov care doresc un abonament individual de tip monopost (adica instalat doar pe calculatorul personal si accesibil doar de pe acel calculator, fara a depinde de o conexiune internet) primesc o reducere de pret de 15% fata de pretul de catalog. Pentru detalii suplimentare despre aceste oferte va rugam sa contactati direct furnizorul la tel. 031.22.441.22 sau pe email: vanzari@idrept.ro