Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (I.N.P.P.A) informeaza:

La data de 18 iunie 2015 a fost promulgată Legea privind procedura insolvenţei persoanelor fizice, aceasta urmând a fi publicată în Monitorul Oficial.
În conformitate cu art. 93 din Lege, acest act normativ va intra în vigoare în termen de 6 luni de la publicarea în Monitorul Oficial.
Scopul acestei legi este instituirea unei proceduri colective pentru redresarea situaţiei financiare a debitorului persoană fizică, de bună-credinţă, acoperirea într-o măsură cât mai mare a pasivului acestuia şi descărcarea de datorii a acestui debitor.
În conformitate cu art. 9 alin. 2 din Lege – administratorul procedurii este desemnat de comisia de insolvenţă dintre practicienii în insolvenţă, executorii judecătoreşti, avocaţii şi notarii publici înscrişi în Lista administratorilor procedurii şi lichidatorilor pentru procedura insolvenţei persoanelor fizice.
Mai multe informatii <<AICI>>

_______publicat 23.06.2015

Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor şi Barourile Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Teleorman organizează, în perioada 3-4 octombrie 2014, cu începere de la ora 10.00 în Aula Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti. Conferinţa ce face parte din programul de pregătire continuă “Înţelegerea şi aplicarea noilor coduri fundamentale ale României“.

– Mai multe informatii cu privire la conferinta aveti <AICI>

– Formularul de inscriere il puteti descarca aici <AICI>

_______publicat 10.09.2014